over 3d printer solutions

Over 3D Printer Solutions,

Sinds 2015 is 3D Printer Solutions uw partner op het gebied van professionele 3d printer oplossingen. Naast een webshop die nauwkeurig wordt onderhouden zijn wij ook iedere dag onderweg naar bestaande en nieuwe klanten. Door middel van het continue volgen van cursussen en trainingen, kunnen wij u ten alle tijden adviseren met de laatste producten en ontwikkelingen uit de bijzondere wereld van 3d printing.

Onze missie,

De missie van 3D Printer Solutions is om de juiste 3d printer aanbieden voor de juiste toepassing, van particulier tot professional. In onze uitgebreide webshop kiest u uit talrijke betaalbare 3D-printers van enkel de beste kwaliteit. Wij van 3D Printer Solutions zijn erg selectief om u de beste 3d Printers te kunnen aanbieden. Iedere printer in onze collectie is uitgebreid getest om u de beste 3d print ervaring te kunnen bieden. Enkele merken die zijn aanbieden zijn Ultimaker, Formlabs, Zortrax, BCN3D, Felix, TripodMaker, 3Doodler en vele andere. Daarnaast levert wij ook de beste 3d scanners op de markt denk hierbij aan merken zoals Shining3d, 3d Systems en Fuel 3d. Ook voor Filament bent u bij ons aan het goede adres, wij bieden een breed scala aan materialen en kleuren voor iedere gewenste toepassing.Bent u op zoek naar uitbereidingen voor uw printer of accessoires? Op onze site zijn ze indien beschikbaar allemaal te vinden. Indien u een product zoekt wat u niet op onze website kan vinden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij komen met een passende oplossing. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder en geven persoonlijk advies.

Advies op Locatie voor bedrijven en onderwijs,

Voor bedrijven en onderwijs komt 3D Printer Solutions graag bij u op locatie om uw vraagstukken inzichtelijk te krijgen en een passende oplossing te bieden en als u besluit om daadwerkelijk van start te gaan met 3d printing adviseren wij u door het gehele proces van aanschaf tot installatie en het feitelijke gebruik. Daarnaast krijgt u en persoonlijk aanspreekpunt voor de hoogst mogelijke service, waardoor u ten alle tijden kan blijven printen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.

3D Printer Solutions is u graag van dienst!

 

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x