lees meer ↓

Ultimaker

Ultimaker is de pionier op het gebied van 3D printen. Ze zijn zelfverzekerd, maar zeker niet arrogant. Ze weten waar ze over praten en zijn niet bang om de eerste stap te zetten richting vernieuwingen of uitdagingen. Ultimaker heeft een hele open mindset. Ze delen graag hun ervaring en liefde voor 3D printen om zo samen de grenzen te verleggen. Het gaat allemaal om ontdekken en ze willen zeker weten dat ze de beste producten kunnen maken die er op de markt te verkrijgen zijn. Ultimaker probeert altijd de trends voor te zijn. Dit doen ze door naar het grote plaatje te kijken. Daarnaast proberen ze zo eerlijk en behulpzaam te zijn als mogelijk. Ultimaker gebruikt geen moeilijke woorden, ze zijn geduldig en proberen er altijd voor te zorgen dat jij iets leert! Daarbovenop zijn ze ook nog eens Nederlands!

Ultimaker 3D printer

Een Ultimaker 3D printer staat gelijk aan een nauwkeurig en consistent resultaat. In onze webshops verkopen wij alle verschillende Ultimaker 3D printers, zoals de Ultimaker 2 (Extended), Ultimaker 3 (Extended) en de Original Utlimaker. Alle printers zijn zeer gebruiksvriendelijk en hebben een groot scala aan mogelijkheden. We hebben voor ieder wat wils!

Ultimaker filament

Natuurlijk heeft Ultimaker ook een groot filament assortiment. Ultimaker filament is van hoogstaande kwaliteit. Daarnaast is het uitvoerig getest voordat deze in productie werd genomen zodat niemand ooit zal worden teleurgesteld. De meeste bekende en geliefde zijn de ABS filamenten, PLA filamenten en de Nylon filamenten.

Ultimaker kopen bij 3DPrintersolutions

Producten van Ultimaker zijn makkelijk te bestellen op 3DPrintersolutions.nl! Van de 3D printer tot losse onderdelen, we hebben alles in ons assortiment! Daarnaast bieden wij natuurlijk ook de beste service. We bieden persoonlijk contact en komen graag op bezoek om dergelijke problemen voor u op te lossen. Daarnaast kunnen we u ook voorzien van diverse trainingen en cursussen om u de laatste ontwikkelingen binnen de markt te leren!

Alle 20 resultaten