Used 3D Printers

 

Gebruikte 3D printers kopen

Wij begrijpen dat het voor veel mensen vrij duur is om een nieuwe 3D printer te kopen. Wanneer je toch enorm geïnteresseerd bent in een 3D printer maar het geld er niet voor hebt of er niet zo groot bedrag aan uit wil geven, kunnen wij u gebruikte 3D printers aanbieden. Deze printers zijn betaalbaar en zijn ideaal om te starten met het 3D printen. Wij bieden alleen goed onderhouden 3D printers aan die elk een tweede kans verdienen, zoals bijvoorbeeld 3D printers die gebruikt zijn als demo model. Ook verkopen wij diverse printers die geretourneerd zijn door onze klanten, maar waar vaak weinig tot niks mee aan de hand is.

Onze printers die terugkomen en vervolgens weer verkocht worden als gebruikte printer worden namelijk uitgebreid getest voordat ze weer worden aangeboden. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat u een goed werkende printer aankoopt, want ook wij willen natuurlijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten van de 3D printer die u bij ons aankoopt. Het maakt daarbij niks uit of de printer nieuw of tweedehands is. Wij willen altijd een uitstekend werkend product garanderen. Vandaar dat wij u ook tweedehands printers kunnen leveren met garantie, indien dit voor u gewenst is.

 

Tweedehands 3D printers kopen bij 3D Printer Solutions

Wanneer u een tweedehands printer bij ons aankoopt lijkt het net alsof u een splinternieuwe aankoopt. De printers verkeren namelijk in uitstekende conditie en zijn volledig nagekeken en goed onderhouden. Ook worden ze geleverd met een BTW factuur. Door deze zakelijke manier van de aankoop lijkt het net alsof u een nieuwe printer koopt. In principe lijkt de printer op het moment van aankoop ook zo goed als nieuw, omdat we u kunnen garanderen dat het product nog uitstekend werkt en hele mooie, duidelijke 3D prints kan maken.

 

Nieuwe printers bij 3D Printer Solutions

Buiten deze tweedehands printers verkopen wij natuurlijk ook echte nieuwe printers. Zo verkopen wij op dit moment de nieuwste printer die Ultimaker in het assortiment heeft: de Ultimaker S5. Deze kwalitatief goede printer kan gezien worden als de slimste en meest betrouwbare 3D printer voor op kantoor. Let op: zelfs deze nieuwe, prachtige 3D printer is soms tweedehands verkrijgbaar bij ons tweedehands assortiment. Neem af en toe een kijkje bij ons tweedehands assortiment wanneer u geïnteresseerd bent in een goedkopere Ultimaker S5. Om al onze nieuwe 3D printers te zien raden wij u aan om een kijkje te nemen in volledige ons assortiment.

Ultimaker s5 €6195,- incl. BTW (Maart 2019)

Zo goed als nieuwe Ultimaker s5 enkele uren oud.
- Volledige fabrieksgarantie vanaf factuurdatum.
- Compleet met doos en accessoires

      

 

Ultimaker 3  € 2595,- incl. BTW met 2 maanden Garantie

Volledig gereinigd en onderhouden, Voorzien van 2 nieuwe Printcores AA 0.4 en BB 0.4

Betreft:
- Ultimaker 3
- Spoelhouder met NFC detectie
- Filamentspoel geleider
- Netstroom adapter
- Doos niet meer aanwezig

         

 

Ultimaker 2+  € 1595,- Incl. BTW met 2 maanden Garantie

- Volledig gereinigd en onderhouden
- Ultimaker 2+
- Spoelhouder
- SD kaart
- Netstroom adapter
- Doos

        

Naast nieuwe en gebruikte 3D printers bestaat ons assortiment ook uit filament ultimaker en bieden wij een 3D printing service. Bekijk de mogelijkheden! 

Wij staan u graag te woord voor meer informatie, neem contact op.

You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x