lees meer ↓

BCN3D Technologies heeft één duidelijk doel: veranderen hoe de wereld is gemaakt. Ze bieden de maatschappij de mogelijkheid aan om toegang te krijgen tot digitale productietechnologieën, inclusief hen als een actief pluspunt. BCN3D ontwerpt en creëert huisbediende, professionele 3D printers op een manier waarbij gebruikers blijven leren bij elke print die ze maken. Dit allemaal dankzij hun Open Source werkmethode. Zo verspreidt BCN3D technische leermogelijkheden over de maatschappij tijdens het verbeteren van hun producten. Daarnaast werkt BCN3D nauw samen met universiteiten. Veel studenten hebben met passie en enthousiasme gewerkt met BCN3D om zo een bekende tak te worden binnen de 3D printer sector. Ze bieden studenten een basis om professionele kennis op te doen en bruikbare vaardigheden te ontwikkelen.

BCN3D printer

De BCN3D printers hebben een intuïtieve gebruikersinterface en verbeteren tegelijkertijd de workflow. Uniek aan deze 3D printers is de optie om meerdere kleuren te combineren en het heeft geen geometrische limieten. BCN3D maakt gebruik van diverse oplosbare materialen waardoor het ook nog eens ontzettend duurzaam is.

BCN3D filament

Bij het gebruiken van een BCN3D printer hoort natuurlijk filament. Filament is een thermoplastische draad die 3D printers gebruiken om objecten te printen. Zoals eerder aangegeven is BCN3D filament in een groot kleurenassortiment verkrijgbaar. Natuurlijk hebben wij ook verschillende materialen voor u beschikbaar zoals, nylon, carbon en hout. Niet alle filamenten zijn geschikt voor elke printer dus kijk goed welke bij uw printer past.</ p>

BCN3D kopen bij 3DPrintersolutions

Bent u van plan een BCN3D 3D printer of accessoires te kopen, maar heeft u nog enkele vragen? Geen probleem! Wij helpen u graag! Onze service gaat zelfs zo ver dat wij vrijblijvend bij u langskomen om de printer te demonstreren. Ook kunt u bij ons terecht van begin tot eind. We hebben de printer voor u, maar ook alle benodigdheden zoals filament, accessoires en onderdelen.

Alle 14 resultaten