Zortrax filaments vind je online bij 3D printer Solutions!
Zortrax is een toonaangevende Europese producent van geïntegreerde 3D printing oplossingen.
De business-strategie van Zortrax is gericht op het leveren van de hoogste kwaliteit 3D-printers en accessoires voor zakelijke professionals. De producten worden gebruikt door duizenden klanten over de hele wereld in verschillende industrieën zoals: architectuur, gezondheidszorg, automotive, industriële engineering, onderwijs of mode.

Sinds de oprichting heeft Zortrax een consistente groei doorgemaakt op operationeel en financieel vlak. De groei van de onderneming wordt vertegenwoordigd door een aantal belangrijke indicatoren, waaronder een 300 procent jaarlijkse omzetstijging 2014-2015, en een uitbereiding van de werknemers van slechts een paar medewerkers in 2013 tot meer dan 80 in 2016. Dit type van de prestaties heeft geholpen om zich te vestigen als een van de toonaangevende wereldwijde leveranciers van 3D-printing oplossingen.

De printers zijn erg bekend in de 3D-printing scene vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en een hoge mate van betrouwbaarheid over het gehele printproces. Door deze specificaties kiezen professionals vaak voor Zortrax’s producten om hun prototypes, complexe 3D-modellen en andere geavanceerde 3D-prints te produceren die voldoen aan hun veeleisende, strenge kwaliteitsnormen. Het geïntegreerde ecosysteem zorgt ervoor dat al hun producten zoals printers, filamenten en software naadloos samenwerken waardoor de gebruiker in staat is om economisch en duurzaam te werken om vervolgens kosten en tijd te besparen.