Kodak Kodak Portrait 3D-Printer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Kodak
€ 3.599,00 Incl. btw

Kodak Portrait 3D-printer, de eerste 3D-printer van het iconische merk Kodak. Met dit toestel begeeft Kodak zich op de markt van 3D-printing. De Portrait 3D-printer heeft een volledig gesloten printomgeving, een intuïtieve bediening en een dual extrusie s

Op voorraad

Kodak Portrait 3D-printer, de eerste 3D-printer van het iconische merk Kodak. Met dit toestel begeeft Kodak zich op de markt van 3D-printing. De Portrait 3D-printer heeft een volledig gesloten printomgeving, een intuïtieve bediening en een dual extrusie systeem.

Gesloten printkamer
Kodak heeft de Portrait een volledig afgesloten printkamer gegeven, waardoor de temperatuur binnenin gecontroleerd blijft. De combinatie van deze controle en de verschillende hotends biedt ongekende mogelijkheden. 

Daarnaast kalibreert de Portrait zijn printbed, bestaande uit een glazen bed met magnetische schakels, volledig automatisch. Het bouwvolume van de Portrait 3D-Printer is 200 x 200 x 235mm. Tijdens het printen zelf zorgen de ingebouwde HEPA en luchtfilters ervoor dat de vrijgekomen gassen gefilterd worden. 

Dual Extrusie systeem
De Kodak Portrait biedt de mogelijkheid om in twee materialen of twee kleuren te printen. Vlot wisselbare hotends in verschillende materialen (een metalen en een PTFE hotend) laten u toe om een variatie aan materialen te gebruiken. 

De automatische nozzle lifting functie, waarbij de ongebruikte nozzle automatisch teruggetrokken wordt, zorgt voor een grotere veiligheid tijdens het printen. De metalen nozzle warmt bovendien op tot maximaal 295°C, waardoor materialen als HIPS, PETG, Nylon en anderen vlot geëxtrudeerd kunnen worden. 

Intuïtieve bediening
U kiest bovendien zelf op welke manier u uw Kodak Portrait bedient. Via de connectie met WiFi is er de mogelijkheid om het toestel vanop afstand, via het internet, te bedienen. Zo moet u niet continu bij uw toestel staan om uw prints op te starten en te controleren. 

Op het toestel zelf steekt een 5” kleurenscherm, hetgeen vlot te bedienen is. U stelt zelf uw taal in en bedient de Kodak Portrait via de touchscreen. Via de slicing software en de LAN of USB start u uw print vlot op aan het toestel zelf. 

Variatie aan materialen
Kodak heeft bovendien ook zijn eigen materialen. Deze pure polymere materiaaltypes, gaande van PLA en ABS tot Nylon werden nauwkeurig ontwikkeld en geproduceerd, en zorgen voor uitstekende resultaten. De vooringestelde printprofielen in de software helpen hier een handje.

Bijgevoegd in de doos

  • 2 filamenten
  • Toolkit
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x