ICE-PLA

Sorteer op:

Al uw prints zijn Pretty in Pink dankzij ICE Filaments PLA 'Precious Pink'. Let wel op dat Gollum uw precious prints niet afneemt!
€19,95
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ PLA is hier. Deze dappere PLA geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€19,95
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan! Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
The sun is shining the weather is sweet. Dit allemaal dankzij ICE FilamentsŒ PLA ŒÇYoung YellowŒ het filament dat uw prints doet stralen.
€19,95
Bent u gek op die wondermooie sneeuwwitte prints? Dan is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt.
€19,95
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ PLA ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ PLA ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints.
€19,95
Het gras is altijd groener met een fluo tintje. Daarom is de nieuwe ICE Filaments PLA 'Fluo Gnarly Green' net dat tikkeltje groener dan aan de overkant!
€21,36
Bent u gek op die wondermooie witte prints? Dan is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Niet alle wensen komen uit maar dankzij ICE Filaments PLA 'Wishful White' krijgen wel al uw prints die mooie witte afwerking!
€19,95
Een van de voordelen van ICE FilamentsŒ PLA ŒÇPerky PurpleŒ is dat het je prints zal opvrolijken.
€19,95
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Droomt u iedere nacht van die witte Kerst? Met ICE Filaments PLA 'Wintershine White' lijken uw prints ontsnapt uit dat winterse landschap.
€19,95
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ PLA 'Obstinate Orange' geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€19,95
Heb je altijd al iets willen printen dat zowel stijlvol als stout was? Dan is ICE Filaments' PLA 'Naughty Natural' hetgeen u zoekt.
€19,95
De meest magische momenten print u met ICE Filaments PLA 'Magical Magenta'. Aarzel niet om de magie in huis te halen.
€19,95
Een echte ster op de dansvloer deze ICE Filaments PLA 'Groovy Gold'. PLA 'Groovy Gold' is een filament dat uw prints die extra gouden glans zal geven!
€19,95
Een zalig zomers gevoel creŒ«ren dankzij je 3D prints? Dat kan dankzij ICE FilamentsŒ PLA ŒÇGracious GreenŒ die je prints een zomers gevoel geven.
€19,95
Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments PLA ŒÇGlow-in-the-DarkŒ.
€23,47
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x