ICE Filaments

Sorteer op:

ICE-pet Transparant Bold Blue is een sterk en makkelijk te printen filament van ICE Filaments. Daarnaast is ICE-pet helder en geurneutraal slagvast en buigbaar.
€23,47
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ PLA is hier. Deze dappere PLA geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€19,95
ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.
€26,34
ICE Filaments PC-ABS is een ongelooflijk stevig filament met een hogere impactsterkte dan gewone ABS. ICE Filaments PC-ABS is een geschikte oplossing voor mechanische stukken en onderdelen.
€24,64
Een zomers briesje een stralend zonnetje en een houtachtige print. Dat kan nu allemaal dankzij ICE FilamentsŒ nieuwe filamenttype ICE-wood 'Grasshopper Green'
€29,32
ICE-carbon is een stevig impactresistent materiaal. ICE-carbon heeft als basismateriaal PET-G wat versterkt is met 20% carbon.
€26,68
ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.
€26,34
Al uw prints zijn Pretty in Pink dankzij ICE Filaments PLA 'Precious Pink'. Let wel op dat Gollum uw precious prints niet afneemt!
€19,95
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
ICE Filaments ASA-X is een industrieel materiaal met vele eigenschappen zoals UV bestendig en uitstekende mechanische eigenschappen. ASA-X is een perfecte oplossing voor prints die een goede werking nodig hebben.
€24,59
De meest gedetailleerde prints zijn vaak ook de meest listige prints. ICE FilamentsŒ ABS+ ŒÇCunning ClearŒ helpt je deze listige prints te vervolmaken. Het grote voordeel aan ABS+ is de minimale warping.
€23,05
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ ABS ŒÇObstinate OrangeŒ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€19,95
Heb je altijd al iets willen printen dat zowel stijlvol als stout was? Dan is ICE Filaments' ABS 'Naughty Natural' hetgeen u zoekt.
€19,95
De meest magische momenten print u met ICE Filaments ABS 'Magical Magenta'. Aarzel niet om de magie in huis te halen.
€19,95
Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments ABS ŒÇGlow-in-the-DarkŒ.
€23,74
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe ABS ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
ICE Filaments TPU98A is een speciaal ontwikkeld flexibel materiaal perfect geschikt voor printen op de meeste FDM 3D-printers. In tegenstelling tot andere flexibele materialen is TPU98A van ICE Filaments relatief snel te printen.
€27,00
PVA wateroplosbaar filament. Dit filament lost op in (warm) water. Uitstekend geschikt voor ondersteunend materiaal!
€29,69
Bent u gek op die wondermooie sneeuwwitte prints? Dan is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt.
€19,95
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ PLA ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan! Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x