ICE Filaments

Sorteer op:

Nu weten we waarom de Canadezen een Maple Leaf in hun vlag hebben. Met ICE-wood ŒÇMarvelous MapleŒ verkrijgt u de mooiste houtprints die u maar kan inbeelden.
€29,32
Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments PLA ŒÇGlow-in-the-DarkŒ.
€23,47
ICE-carbon is een stevig impactresistent materiaal. ICE-carbon heeft als basismateriaal PET-G wat versterkt is met 20% carbon.
€26,68
Bent u gek op die wondermooie witte prints? Dan is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
Een zalig zomers gevoel creŒ«ren dankzij je 3D prints? Dat kan dankzij ICE FilamentsŒ ABS+ ŒÇGracious GreenŒ die je prints een zomers gevoel geven. ABS+ heeft een minimale scheeftrekking!
€23,05
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.
€26,34
Bent u gek op die wondermooie sneeuwwitte prints? Dan is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt.
€19,95
Niet alle wensen komen uit maar dankzij ICE Filaments PLA 'Wishful White' krijgen wel al uw prints die mooie witte afwerking!
€19,95
Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ ABS ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints.
€19,95
ICE Filaments TPU98A is een speciaal ontwikkeld flexibel materiaal perfect geschikt voor printen op de meeste FDM 3D-printers. In tegenstelling tot andere flexibele materialen is TPU98A van ICE Filaments relatief snel te printen.
€27,00
Droomt u iedere nacht van die witte Kerst? Met ICE Filaments PLA 'Wintershine White' lijken uw prints ontsnapt uit dat winterse landschap.
€19,95
Op zoek naar een filament dat klasse en stijl uitstraalt? Dan is ICE Filaments' PLA 'Glamorous Gold' hetgeen u zoekt.
€19,95
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ PLA is hier. Deze dappere PLA geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€19,95
ICE Filaments PC-ABS _Flame Retardantí¬ is een halogeenvrij vuur vertragend filament die voldoet aan de UL-94 V0 standaard. Dit filament met de eigenschappen van Polycarbonaat print op de temperaturen van ABS.
€29,32
ICE-hips Daring Darkblue is een high impact polystyreen type filament.
€21,36
De meest magische momenten print u met ICE Filaments ABS 'Magical Magenta'. Aarzel niet om de magie in huis te halen.
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ ABS is hier. Deze dappere ABS geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€19,95
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Een echte ster op de dansvloer deze ICE Filaments PLA 'Groovy Gold'. PLA 'Groovy Gold' is een filament dat uw prints die extra gouden glans zal geven!
€19,95
Vergeet 50 shades of Grey. Het enige grijs dat je moet kennen is ICE FilamentsŒ PLA ŒÇGentle GreyŒ.
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan! Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€49,28
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x