ICE Filaments

Sorteer op:

Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ PLA ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints.
€16,49
Een echte ster op de dansvloer deze ICE Filaments PLA 'Groovy Gold'. PLA 'Groovy Gold' is een filament dat uw prints die extra gouden glans zal geven!
€16,49
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€16,49
ICE FilamentsŒ ABS 'Yippie Yellow' is een extra stevig hoogkwalitatief filament perfect voor het printen van solide objecten.
€16,49
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ PLA is hier. Deze dappere PLA geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€16,49
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ PLA 'Obstinate Orange' geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€16,49
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€16,49
The sun is shining the weather is sweet. Dit allemaal dankzij ICE FilamentsŒ PLA ŒÇYoung YellowŒ het filament dat uw prints doet stralen.
€16,49
ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.
€21,77
ICE Filaments PLA+ is een hoogkwalitatieve PLA met uitstekende prestaties op het gebied van printsnelheid mechanische eigenschappen en hoge temperatuur omgevingen. PLA+ kan geprint worden met een snelheden hoger dan 120mm/s.
€21,77
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan. Op deze spoel zit 2.3 kg filament.
€40,73
Bent u een fan van brute barbaarse prints met een hoge afwerkingsgraad? Dan is ICE Filaments 'Barbaric Brown' PLA filament exact wat u zoekt.
€16,49
ICE Filaments ASA-X is een industrieel materiaal met vele eigenschappen zoals UV bestendig en uitstekende mechanische eigenschappen. ASA-X is een perfecte oplossing voor prints die een goede werking nodig hebben.
€20,32
De meest gedetailleerde prints zijn vaak ook de meest listige prints. ICE FilamentsŒ ABS+ ŒÇCunning ClearŒ helpt je deze listige prints te vervolmaken. Het grote voordeel aan ABS+ is de minimale warping.
€19,05
Vergeet 50 shades of Grey. Het enige grijs dat je moet kennen is ICE FilamentsŒ ABS ŒÇGentle GreyŒ.
€16,49
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ nieuwe PLA ŒÇSparkling SilverŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€16,49
Op zoek naar een filament dat klasse en stijl uitstraalt? Dan is ICE Filaments' PLA 'Glamorous Gold' hetgeen u zoekt.
€16,49
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ PLA ŒÇFluo Obstinate OrangeŒ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€17,65
Een echte durfal probeert alles! Met PLA 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan
€16,49
ICE-pet Transparant Young Yellow is een sterk en makkelijk te printen filament van ICE Filaments. Daarnaast is ICE-pet helder en geurneutraal slagvast en buigbaar.
€19,40
ICE-pet Transparant Gracious Green is een sterk en makkelijk te printen filament van ICE Filaments. Daarnaast is ICE-pet helder en geurneutraal slagvast en buigbaar.
€19,40
ICE Filaments ICE-metal is een speciaal filament met ongeveer 80% metaalschilfers. Dankzij deze metaalschilfers krijgt uw print een bronzen look. ICE-metal is makkelijk te printen te schuren en de boenen.
€34,74
ICE-hips Daring Darkblue is een high impact polystyreen type filament.
€17,65
ICE-flex is een zeer flexibel filament voor 3D-printing ter vervanging van rubber. De combinatie van flexibiliteit mechanische sterkte duurzaamheid en hoge bestendigheid tegen chemicaliŒ«n en hoge temperaturen maakt het een uniek filament.
€34,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x