ICE Filaments

Sorteer op:

Bent u een fan van brute barbaarse prints met een hoge afwerkingsgraad? Dan is ICE Filaments 'Barbaric Brown' ABS filament exact wat u zoekt.
€19,95
Wees niet bang de ŒÇBold BlueŒ ABS is hier. Deze dappere ABS geeft uw deze prints die onoverwinnelijke look.
€19,95
Dapper in het donker dapper zoals een superheld. ICE FilamentsŒ nieuwe ABS ŒÇBrave BlackŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkblue' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkgreen' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
Een echte durfal probeert alles! Met ABS 'Daring Darkred' komt ICE Filaments met een nieuwe kleur om uit te proberen en tot het uiterste mee te gaan!
€19,95
De meest gedetailleerde prints zijn vaak ook de meest listige prints. ICE FilamentsŒ ABS ŒÇFluo Cunning ClearŒ helpt je deze listige prints te vervolmaken.
€21,36
Het gras is altijd groener met een fluo tintje. Daarom is de nieuwe ICE Filaments ABS 'Fluo Gnarly Green' net dat tikkeltje groener dan aan de overkant!
€21,36
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ ABS ŒÇFluo Obstinate OrangeŒ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€19,95
The sun is shining the weather is sweet. Dit allemaal dankzij ICE FilamentsŒ ABS ŒÇFluo Young YellowŒ het filament dat uw prints doet stralen zeker onder een blacklight.
€19,95
Vergeet 50 shades of Grey. Het enige grijs dat je moet kennen is ICE FilamentsŒ ABS ŒÇGentle GreyŒ.
€19,95
Op zoek naar een filament dat klasse en stijl uitstraalt? ICE FilamentsŒ nieuwe ABS ŒÇGlamorous GoldŒ is een van die hoogkwalitatieve filamenten die u uit uw sokken zal slaan.
€19,95
Hebt u altijd willen weten hoe het zou zijn om lichtgevende prints te hebben in de oneindige duisternis? Ontdek het met ICE Filaments ABS ŒÇGlow-in-the-DarkŒ.
€23,74
Een zalig zomers gevoel creŒ«ren dankzij je 3D prints? Dat kan dankzij ICE FilamentsŒ ABS ŒÇGracious GreenŒ die je prints een zomers gevoel geven.
€19,95
Een echte ster op de dansvloer deze ICE Filaments ABS 'Groovy Gold'. ABS 'Groovy Gold' is een filament dat uw prints die extra gouden glans zal geven!
€19,95
De meest magische momenten print u met ICE Filaments ABS 'Magical Magenta'. Aarzel niet om de magie in huis te halen.
€19,95
Heb je altijd al iets willen printen dat zowel stijlvol als stout was? Dan is ICE Filaments' ABS 'Naughty Natural' hetgeen u zoekt.
€19,95
Altijd al fan geweest van overheerlijke citrusvruchten? ICE FilamentsŒ ABS ŒÇObstinate OrangeŒ geeft uw prints die zoete fruitige gloed.
€19,95
Een van de voordelen van ICE FilamentsŒ ABS ŒÇPerky PurpleŒ is dat het je prints zal opvrolijken.
€19,95
Al uw prints zijn Pretty in Pink dankzij ICE Filaments ABS 'Precious Pink'. Let wel op dat Gollum uw precious prints niet afneemt!
€19,95
Rood is de kleur van de liefde ICE FilamentsŒ ABS ŒÇRomantic RedŒ is hŒt filament voor romantische prints.
€19,95
This little filament of mine i'm gonna let it shine! ICE FilamentsŒ ABS ŒÇSparkling SilverŒ is het filament dat u nodig hebt.
€19,95
Bent u gek op die wondermooie sneeuwwitte prints? Dan is ICE FilamentsŒ ABS ŒÇWondrous WhiteŒ het filament dat u nodig hebt.
€19,95
ICE FilamentsŒ ABS 'Yippie Yellow' is een extra stevig hoogkwalitatief filament perfect voor het printen van solide objecten.
€19,95
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x