Sorteer op:

Het Atomic Green ABS filament heeft een solide gifgroene kleur dewelke uw prints een flashy look zal geven. U zal verliefd worden op deze frisse en snelle groene kleur.
€19,29
Het Dutch Orange premium ABS filament is een mooi opaal-oranje kleurig filament. Dit Dutch Orange 3D printer filament is zo oranje als oranje kan zijn.
€19,29
Het Ocean Blue ABS filament zal u herinneren aan die mooie verfrissende en blauw-gekleurde oceanen die u kent van op de postkaarten. Met dit opaal-blauw gekleurd filament kan u die tropische oceaan-achtige ervaring verkrijgen in uw leefruimte.
€19,29
U zal absoluut gek zijn van de Robotic Grey ABS filament! Met dit geweldig solide en grijs gekleurd filament zal u in staat zijn om uw prints een mannelijke _robot-achtigeí¬ metalen uitzicht te geven.
€19,29
Het Solar Yellow ABS filament is net zo relax als een dagje op het strand. Het print gemakkelijk en zijn opaal heldere gele kleur is fantastisch. U zal er gek van zijn.
€19,29
Het Sweet Purple premium ABS filament heeft een zachte half-doorzichtige donkere paarse kleur dewelke aan uw creaties een fantastisch uitzicht zal geven. U kan gewoon niet stoppen met kijken naar deze inspirerende zachte en zoete kleur.
€19,29
smartABS is een in Duitsland ontwikkeld ABS bureau 3D printer filament met een zeer lage neiging tot scheeftrekking. Dit zorgt ervoor dat smartABS perfect geschikt is voor het printen van grote(re) objecten.
€26,61
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x