Accessoires

Sorteer op:

Dankzij deze Helling 3D Scan Spray voorkom je de weerkaatsing wanneer je scant met laserscanners. Deze spray legt een beschermende laag over je object waardoor je zonder problemen kan scannen en toch optimale resultaten behaalt.
€27,49
De blauwe Eurocel tape zorgt ervoor dat al uw 3D prints uit PLA perfect aan uw printbed blijven plakken! Geen loskomende of krullende prints meer!
€13,00
Bescherm je moeilijke en grote prints tegen warping en externe factoren met deze Ultimaker Cover. Deze DIY-kit biedt je de mogelijkheid om de kwaliteit van je prints op de Ultimaker nog te verbeteren.
€372,08
Kapton tape (polyimide tape) is een elektrisch isolerende hittebestendige tape. Deze tape is uitermate geschikt om het heated bed van de 3D printer te beplakken om het kromtrekken van het ABS filament zo veel mogelijk te beperken.
€25,99
Spuit de 3DLAC op uw printbed vooraleer u start met printen. Dankzij de lak blijven uw prints stevig vastzitten op het printbed. De lak kan gebruikt worden voor ABS of voor andere materialen met hoge kans op warping.
€11,99
De Helling 3D Scan Spray Cleaner zorgt ervoor dat u makkelijk en veilig uw prints terug zuivert nadat u ze bewerkt hebt met de Helling 3D Scan Spray.
€21,49
Dima 3D Dimafix is een spray die helpt warping tegen te gaan bij 3D prints met ABS. Dimafix voorziet erin om de print tijdens de print stevig aan het bed vast te hechten.
€12,95
Kapton tape (polyimide tape) is een elektrisch isolerende hittebestendige tape. Deze tape is uitermate geschikt om het heated bed van de 3D printer te beplakken om het kromtrekken van het ABS filament zo veel mogelijk te beperken.
€19,99
Wat is het meest vervelende aan printen in 3D? Waarschijnlijk het zuiver maken van het printbed. Om dit te vergemakkelijken is er PrintaClean.
€9,08
Mensen die ervaring hebben met het aanbrengen van tape weten dat dit niet altijd zonder moeite is. Lokbuild is een stevig alternatief dat je zeer makkelijk kan bevestigen. Daarnaast verwijder je het even makkelijk van je bouwplatform.
€15,00
PrintaStick is een zeer effici¥nt hulpmiddel om uw prints beter te hechten aan uw bouwplatform.
€11,50
PrintaFix Basic biedt u een oplossing voor adhesieproblemen bij het 3D printen. PrintaFix is gemakkelijk te gebruiken en biedt een goede hechting voor zowel verwarmde als niet-verwarmde printbedden.
€15,95
De Novus Scratch Remover is het hulpmiddel om fijne krassen en afgeschuurde stukken bij te werken.
€16,48
Deze Novus Acrylic Cleaner is uw hulpmiddel om uw 3D print die glanzende beschermende laag te geven.
€11,43
Magigoo is een gemakkelijk te gebruiken hechtingsmiddel voor 3D printen. Met Magigoo voorkomt u het vaak voorkomende probleem dat de grondlaag niet hecht aan het printbed
€18,15
Een oplossing voor verstopte nozzles? De scherpe naald maakt het verstopte residu met gemak los. De volledig metalen naald is speciaal gemaakt om te weerstaan aan de temperatuur van de nozzle.
€3,03
De Doodlepad het ideale hulpmiddel om te tekenen met je 3Doodler. Het ideale hulpmiddel om je filamenten te laten kleven en zo mooiere tekeningen te kunnen maken!
€9,99
U kan vanaf nu uw 3Doodler Create overal mee naartoe nemen! Dit kan dankzij de nieuwe Create JetPack. Deze krachtige batterij zorgt ervoor dat je kan Doodlen waar u maar wilt wanneer u maar wilt!
€39,99
Magigoo is een gemakkelijk te gebruiken hechtingsmiddel voor 3D printen. Met Magigoo voorkomt u het vaak voorkomende probleem dat de grondlaag niet hecht aan het printbed.
€48,40
De BCN3D Sigma cover is een speciaal ontwikkelde cover om uw printer volledig te sluiten zodat u met alle materialen uitstekende resultaten kan behalen.
€352,72
Voor de mensen die willen tekenen en willen blijven tekenen is er de 3Doodler Create Pedal! De Pedal kan aangesloten worden op uw 3Doodler waardoor u de 3Doodler Create kan bedienen in verschillende hoeken en voor langere periodes.
€19,99
In tegenstelling tot andere 3D printing pennen kan u op de 3Doodler Create verschillende nozzles aansluiten waardoor u de creatieve vrijheid krijgt om uw tekeningen te optimaliseren.
€19,99
De Create DoodleStand is het ideale gadget! U kan niet alleen uw 3Doodler Create makkelijk neerzetten tussen het tekenen door hij kan ook gebruikt worden als hulpmiddel om uw DoodleStrands geordend te houden.
€9,99
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x