Accessiores

Sorteer op:

Deze Resin Tank LT voor de Formlabs Form 2 heeft een dunne speciale laag op de bodem. Deze laag zorgt ervoor dat er meer bescherming is tegen de agressie van verschillende materialen zodat uw resin tank langer meegaat.
€102,85
Form Wash de ideale manier om uw geprinte stukken perfect te reinigen. Dankzij de interne turbine geraakt de Isopropyl Alcohol (IPA) aan alle hoeken van je print.
€603,79
Met de Form Cure biedt Formlabs u een betrouwbare en professionele oplossing om uw prints na te curen. Deze post-curing station controleert precies de temperatuur en de UV-lichten zodat uw prints optimaal nabewerkt worden.
€845,79
Resin tank voor de Formlabs Form 2
€66,55
Build platform voor de Formlabs Form 2.
€108,90
Resin tank voor de Form 1+
€66,55
Build Platform voor de Form 1+
€129,00
De Form 2 Finish Kit alles wat u nodig hebt om te starten. Met elk 3D print proces zijn er elementen die de afwerking van uw print mee optimaliseren.
€121,00
De BB-Cure UV-station voor Tech is een speciaal ontwikkelde curing station om uw resinprints na te bewerken. Het Tech UV-station kan alle standaard resins van Formlabs na bewerken evenals de engineering resins.
€931,70
The BB-Cure UV-station voor Dental is een speciaal ontwikkelde curing station om uw resinprints na te bewerken. Het Dental UV-station kan alle standaard resins van Formlabs na bewerken evenals de Dental SG.
€931,70
You are using a really old version of
Internet Explorer, click here to upgrade your browser.
x